logo PRK
RYBACIA KUCHYŇA

Ďalšie úpravy rýb



Chytili sme rybu a čo ďalej. Vieme pripraviť šaláty, polievky, hlavné jedlo, soliť, marinovať, údiť.

V tejto časti sú uvedené ďalšie spôsoby spracovania, úpravy a príravy rýb, ďalej úprava morkých rýb, prílohy k jedlám a všetko ostatné.



Úprava potravín ♣

  • ÚPRAVY
  • - zrenie, mletie, špikovanie mäsa, cedenie, šľahanie, stužovanie, sparovanie, bielenie, varenie, dusenie, zápražka, zátrepka, vyprážanie, granitovanie, zjemňovanie, pečenie, smaženie ....


Spracovanie potravín ♣

  • RAŽEŇ - grilovanie, rady a recepty



Omáčky ♣

  • OMÁČKY - biela-volueté, bešamel, francúzka, hnedá, syrová a základné