podhájska RYBACIA KUCHYŇA
Podhájska RYBACIA KUCHYŇA Mapa obce Podhájska Predjedlá_ŠALÁTY Prvé jedlo - POLIEVKY Druhé jedlo - HLAVNÉ NÁRODNÉ kuchyne Abcházsko, Afrika -južná - severná Anglicko, Arménsko, Bielorusko, Belgicko, India, Nemecko, Rakúsko SOLENIE rýb ÚDENIE MARINOVANIE pridaný Potravinový kódex SR týkajúci sa produktov rybolovu a výrobkov z nich Konzervovanie Ryby -Klobásy Špekáčiky Párky Zelenina KAVIÁR Rozdelenie kaviáru, Spracovanie ikier v domácnosti a ikeir bielych rýb, Recepty Ďalšie úpravy rýb Dobré rady Polievky - rady kuchárom Ryby - tipy a triky spracovania Uchovanie a spracovanie rýb Koreniny - slovník korenín Aníz Badián Bazalka Bedrovník Biele korenie Bobkový list - vavrín Borievka - jalovec Cesnak Cibuľa Citrón Červené korenie Čierne korenie Ďumbier - zázvor Estragon Fenikel Horčica biela Chilli Chren Kapary Kardamon Kapusta čierna Klinčeky Kôpor Koriander Kurkuma Levanduľa Ligurček -vegeta Majorán Mäta pieporná Medovka lekárska Muškátový orech Nové korenie Oliva Paštrnák Pažítka Palina dračia Petržlen Pór Puškvorec Rasca Rozmarín Pamajorán Ruta voňavá Saturejka Šalvia Škorica Tymián Zeler Žerucha Yzop lekársky Kuchynské nože Vaše recepty Ľudožravá ryba - Garra rufa Oddiel ryby Vyznanie rybárstvu Dobré veci Úrady Názvy rýb Vyhláška 185/2006 KUCHYŇA