logo PRK
RYBACIA KUCHYŇA
 
VAŠE RECEPTY

♥♥♥



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme



NAZOV RECEPT


SUROVINY :

- 1 pstruh


NA OMÁČKU :

- 200 ml granátovej šťavy

POSTUP :

• Pstruha očistíme




suroviny : úhory
...ryby sú viac uvarené a menej údené....
Pozor, nenahrádza.....
Dymovod
LÍŠČIA UDIAREŇ

PRESÚŠANIE
....pridáva rybám vôňu a pôsobí konzervačne......
....AKÚ SLANOSŤ MÁ POSLEDNÁ VODA NÁMOKU, TAKÁ SLANÁ BUDE AJ RYBA. V prípade premytia....
DYMOVÁ SOĽ


Danilov A.T. - z časopisu Urob si sám č. 3, r.1991