NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :• Pstruha očistíme
NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :
• Pstruha očistíme
NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :
• Pstruha očistíme
NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :
• Pstruha očistíme
NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :
• Pstruha očistíme
NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :
• Pstruha očistíme
NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :
• Pstruha očistíme
NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :
• Pstruha očistíme
NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :
• Pstruha očistíme
NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :
• Pstruha očistíme
NAZOV RECEPT
SUROVINY :- 1 pstruh
NA OMÁČKU : - 200 ml granátovej šťavy
POSTUP :
• Pstruha očistíme
♣
suroviny : úhory
...ryby sú viac uvarené a menej údené....
Pozor, nenahrádza.....
Dymovod
LÍŠČIA UDIAREŇ
PRESÚŠANIE
....pridáva rybám vôňu a pôsobí konzervačne......
....AKÚ SLANOSŤ MÁ POSLEDNÁ VODA NÁMOKU, TAKÁ SLANÁ BUDE AJ RYBA. V prípade premytia....
Danilov A.T. - z časopisu Urob si sám č. 3, r.1991
|